U bent hier: Van Balveren » Over ons

Over ons

N_DSC0045Hotel Restaurant Van Balveren is gelegen in het midden van Nederland, in het pittoreske dorpje Echteld in de Betuwe vlakbij Tiel langs de A15. Wij zijn gevestigd in een eeuwenoud pand dat al in de 18e eeuw dienst deed als herberg.

 

 

 

 

Het goede van de Betuwe

Hotel Van Balveren is een begrip in de Betuwe. Vanwege de prachtige locatie en de gunstige ligging vlak bij de A15.  Restaurant Van Balveren is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM: U kunt alleen reserveren als u gezond bent en geen verkoudheidsklachten heeft. 

 

N_DSC0153

Sfeervolle hotelkamers

Sinds 2001 beschikt hotel Van Balveren over 21 nette hotelkamers. De kamers zijn ingericht met twee eenpersoonsbedden, toilet, badkamer met douche en/of bad, tv en enkele met terras. Gratis WIFI en parkeergelegenheid. Voor gasten die slecht ter been zijn, zijn er kamers beschikbaar op de begane grond. ’s Ochtends serveren wij dagelijks een heerlijk Betuws ontbijt, binnen, of op ons ruime terras op het zuiden met uitzicht op het Middeleeuwse kerkje van Echteld.

Zakelijke bijeenkomsten, trainingen en feesten

Van Balveren is een gewilde locatie voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, seminars, zilveren huwelijksfeesten, bijzondere verjaardagen en familiereünies. Of u nu kiest voor een vergaderontbijt met uw medewerkers, of voor een groots evenement voor honderden gasten, ons gelouterde team zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, geheel volgens uw wensen. Bovendien is Van Balveren exclusief te reserveren voor alleen uw gasten.

Uitstekend bereikbaar

Ondanks de landelijke ligging is hotel-restaurant Van Balveren uitstekend bereikbaar. Zowel vanuit Utrecht en Gelderland, als vanuit de rest van Nederland. Met de auto bent u in een paar minuten op de A15. En met bus 45 staat u binnen 20 minuten op NS station Tiel.

Geachte bezoeker,

Hotel van Balveren is iedere dag geopend op reservering voor elke denkbare gelegenheid, zoals een vergadering, training, overnachting, feest, diner, etc. Van Balveren is zelfs exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom. -

Vergaderen en Meetings

Vergaderen en Meetings

Ons restaurant

Ons restaurant

Feest of Trouwerij?

Feest of Trouwerij?

© Hotel & Restaurant van Balveren 2022, alle rechten voorbehouden | Voorstraat 8, 4054 MX Echteld | T. 0344 - 64 32 70 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookies