U bent hier: Van Balveren » Hotel Tiel

Hotel Tiel

BALVEREN104 (640x408)Hotel van Balveren, een hotel in Tiel, ligt zeer centraal, nabij de A15 ( Rotterdam – Arnhem ) midden in de schitterende Betuwe ( Tiel). Het hotel beschikt over 21 knusse kamers, die standaard zijn voorzien van een televisie, een badkamer met bad of douche en een toilet.

Daarnaast beschikt Hotel van Balveren Tiel over een uitstekend restaurant, een gezellige hotelbar en vergaderfaciliteiten. Parkeren is gratis en alle kamers, vergaderzalen en openbare ruimten beschikken over een gratis draadloze internetverbinding.

In de omgeving treft u idyllische oude stadjes zoals het pittoreske Buren en de Hanzestad/ fruitstad Tiel ligt op loopafstand. Hotel van Balveren Tiel is een ideaal vertrekpunt voor een verkenning van de veelzijdige regio. Gezien de centrale ligging, op een bedrijventerrein en in de buurt van belangrijke afritten van de snelweg, is het hotel ook bij de zakengast een begrip.

Geachte bezoeker,

Hotel van Balveren is iedere dag geopend op reservering voor elke denkbare gelegenheid, zoals een vergadering, training, overnachting, feest, diner, etc. Van Balveren is zelfs exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom. -

Vergaderen en Meetings

Vergaderen en Meetings

Ons restaurant

Ons restaurant

Feest of Trouwerij?

Feest of Trouwerij?

© Hotel & Restaurant van Balveren 2022, alle rechten voorbehouden | Voorstraat 8, 4054 MX Echteld | T. 0344 - 64 32 70 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookies