U bent hier: Van Balveren » Feest

Feest

Feest, verjaardag of familiereünie

Feest vieren in een eeuwenoude, stijlvol gerenoveerde herberg in een pittoresk dorpje in de Betuwe? Hotel Restaurant Van Balveren is de ideale locatie voor een zilveren huwelijksfeest, een bijzondere verjaardag of een familiereünie. Niet alleen vanwege de prachtige, landelijke ligging  en de uitstekende faciliteiten, maar ook omdat u kunt rekenen op onze onverdeelde aandacht. Bovendien is Van Balveren exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Wij zorgen voor een bijzonder feest dat volledig voldoet aan al uw wensen. In een stijlvolle, maar ongedwongen atmosfeer. Met lunch, hapjes of diner uit eigen keuken, gastvrije bediening en warme, persoonlijke service.

Klein gezelschap of meer dan honderd gasten

Hotel-restaurant Van Balveren beschikt over een royale bar, een restaurantzaal in de zeventiende eeuwse voorhoeve en verschillende andere zalen. Vanaf ons ruime, op het zuiden gelegen terras heeft u uitzicht op het Middeleeuwse kerkje van Echteld en de prachtige, landelijke omgeving. U kunt bij ons terecht met een klein gezelschap, maar ook met meer dan honderd gasten. Voor een uitgebreide lunch, diner of een volledig feest. En als u wilt blijven slapen: wij beschikken over 21 knusse hotelkamers en serveren ’s morgens een heerlijk Betuws ontbijt.

Landelijk, maar centraal gelegen

Hotel Restaurant Van Balveren is landelijk, maar centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Bus 45 brengt u binnen 20 minuten naar NS station Tiel. En met de auto bent u in een paar minuten op de A15. Hotel Restaurant Van Balveren beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid en (gratis) WIFI en is rolstoeltoegankelijk.

offerte aanvragen informatie aanvragen

Geachte bezoeker,

Hotel van Balveren is iedere dag geopend op reservering voor elke denkbare gelegenheid, zoals een vergadering, training, overnachting, feest, diner, etc. Van Balveren is zelfs exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom. -

Vergaderen en Meetings

Vergaderen en Meetings

Ons restaurant

Ons restaurant

© Hotel & Restaurant van Balveren 2022, alle rechten voorbehouden | Voorstraat 8, 4054 MX Echteld | T. 0344 - 64 32 70 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookies