U bent hier: Van Balveren » Arrangementen » Struinen langs de Waal Arrangement

Struinen langs de Waal Arrangement

Struinen langs de Waal

Ontdek de uiterwaarden van Rivierenland eens op een andere manier en maak een struintocht langs de Waal. Het geeft het gevoel van op ontdekkingsreis zijn en het brengt u op plekken waar  u anders nooit zou komen. Geen wandeling op verharde en geijkte paden, maar op eigen wijze door de natuur heen zodat u kunt genieten van de rust en al het moois wat het rivierenlandschap u te bieden heeft.Via www.struinroutes.nl kunt u alles over de struinroutes vinden.  U kunt ook het handige routeboekje ‘Struinen langs de Waal‘ aanvragen bij UitRwaarde.

Gastvrije ontvangst

Hotel Restaurant Van Balveren vindt u in het pittoreske dorp Echteld midden in de Betuwe, dicht in de buurt van meerdere startpunten van een struintocht. Wij ontvangen u graag en gastvrij in ons hotel. Na incheck kunt u genieten van een kop koffie of thee met een heerlijke Betuwse appelpunt.

Verwennerij in Restaurant Van Balveren

Op de dag van aankomst dineert u in ons sfeervolle restaurant waar u met een heerlijk drie-gangen diner de dag kunt afsluiten. Mocht u, voor u van uw nachtrust wilt gaan genieten, nog een drankje willen drinken, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze bar.

Een goede start van de dag

’s Ochtends maakt u een verrukkelijke start van de dag met een heerlijk Betuws ontbijt. U kunt genieten van verschillende broodsoorten, diverse soorten kaas, een ruim assortiment aan vleeswaren, gekookte eitjes, melk, yoghurt, vruchtensap, vers fruit, zoet beleg, en meer.

Inhoud arrangement

  • Ontvangst koffie/thee en Betuwse appelgebak
  • 2 x Overnachting in een standaard kamer
  • 2 x Betuws ontbijt
  • 1 x Drie-gangen verrassingsdiner op de dag van aankomst

Prijs: € 154,50 per persoon, op basis van twee personen per kamer

Excl. € 2,20 verblijfsbelasting per persoon per nacht.

Reserveren

Geachte bezoeker,

Hotel van Balveren is iedere dag geopend op reservering voor elke denkbare gelegenheid, zoals een vergadering, training, overnachting, feest, diner, etc. Van Balveren is zelfs exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom. -

Vergaderen en Meetings

Vergaderen en Meetings

Ons restaurant

Ons restaurant

Feest of Trouwerij?

Feest of Trouwerij?

© Hotel & Restaurant van Balveren 2022, alle rechten voorbehouden | Voorstraat 8, 4054 MX Echteld | T. 0344 - 64 32 70 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookies