U bent hier: Van Balveren » Arrangementen » Kersen verwenarrangement

Kersen verwenarrangement

Kom echte Hollandse kersen proeven in de fruittuin van Nederland!

balveren2Kersvers

De kers is een eeuwenoude vrucht die naar het westen is gebracht door de romein Lucius Licinius Lucullus rond het jaar 70 voor Christus. In de Betuwe worden veel Nederlandse kersenrassen geteeld in de boomgaarden onder vogelwerende netten. In de lente en zomer zijn de kersen klaar voor de oogst en volop verkrijgbaar. Wanneer de kersen net geoogst zijn, worden ze ‘kersvers’ genoemd. Deze uitdrukking wordt gebruikt omdat de aanvoerperiode en de beperkte houdbaarheid van de kersen ervoor zorgen dat de lekkerste kersen de echte verse kersen zijn!

Ontvangst

Bij Van Balveren kunt u het kersen verwenarrangement vanaf juni tot augustus boeken. Bij aankomst in ons hotel ontvangt u een fietstochtroute langs de kersenboomgaarden, compleet met een fietskaart en leuke tips voor onderweg. In deze periode hangen de karakteristieke kersenboomgaarden vol met deze overheerlijke rode vruchten. Op verschillende plaatsen is er wel een kraam langs de weg te vinden waar u kunt proeven en een pondje of meer kunt kopen.

Betuwse verwennerij

’s Avonds dineert u in ons sfeervolle restaurant waar u met een heerlijk drie-gangen diner de dag kunt afsluiten. Uiteraard zal een verrassend kersendessert tijdens dit diner niet ontbreken.

In de ochtend maakt u een verrukkelijke start van de dag met een heerlijk Betuws ontbijt, binnen of op ons ruime terras op het zuiden met uitzicht op het Middeleeuwse kerkje in Echteld. U kunt genieten van verschillende broodsoorten, diverse soorten kaas, een ruim assortiment aan vleeswaren, gekookte eitjes, melk, yoghurt,  vruchtensap, vers fruit, zoet beleg, en meer.

 Inhoud arrangement:

  • 2 x Overnachting in een standaardkamer
  • 2 x Betuws ontbijt
  • 2 x Drie-gangen diner met een kersendessert
  • 1 x Falkplan fietskaart en kersenroute (per 2 personen)

Prijs: € 195,50 per persoon, op basis van twee personen per kamer
Excl. € 2,20 verblijfsbelasting per persoon per nacht.

Boekbaar van juni tot augustus.

Reserveren

Geachte bezoeker,

Hotel van Balveren is iedere dag geopend op reservering voor elke denkbare gelegenheid, zoals een vergadering, training, overnachting, feest, diner, etc. Van Balveren is zelfs exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom. -

Vergaderen en Meetings

Vergaderen en Meetings

Ons restaurant

Ons restaurant

Feest of Trouwerij?

Feest of Trouwerij?

© Hotel & Restaurant van Balveren 2022, alle rechten voorbehouden | Voorstraat 8, 4054 MX Echteld | T. 0344 - 64 32 70 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookies