U bent hier: Van Balveren » Arrangementen » Betuws Seizoensarrangement

Betuws Seizoensarrangement

Lente, zomer, herfst of winter, elk seizoen kunt u er in de Betuwe op uittrekken; er is altijd wat te ontdekken.

19 Gemeente Geldermalsen

Ontvangst

Geniet onderweg naar ons hotel van de rust, de ruimte en de pracht van de Betuwe: karakteristieke boomgaarden, pittoreske dorpjes, landerijen en rivieren. Hotel Restaurant van Balveren is te midden van dit mooie gebied gelegen, naast het 13e eeuwse Kasteel Wijenburg. Wij ontvangen u graag en gastvrij in ons hotel.

Ontdek de Betuwe

Wandelend, fietsend of rijdend kunt u langs de Waal, door het Betuwse landschap of markante dorpjes. Langs de kronkelige rivier komen cultuurhistorie en natuur op een prachtige manier samen. U kunt wandelen en fietsen over slingerende dijkjes en u per  voet- of fietsveer de rivier over laten zetten. Onderweg geniet u van de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Wilt u liever stadse allure, slenter dan eens op uw gemak door historische plaatsen als Tiel of Culemborg; laat u verrassen door het hoogwaardige aanbod van winkels, restaurants en terrassen. Ook Oranjestad Buren is, met al haar historie, een bezoek meer dan waard.

Betuwse verwennerij

’s Avonds dineert u in ons sfeervolle restaurant waar u met een heerlijk drie-gangen diner de dag kunt afsluiten. Mocht u, voor u van uw nachtrust wilt gaan genieten, nog een drankje willen drinken, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze bar.

In de ochtend maakt u een verrukkelijke start van de dag met een heerlijk Betuws ontbijt. U kunt genieten van verschillende broodsoorten, diverse soorten kaas, een ruim assortiment aan vleeswaren, gekookte eitjes, melk, yoghurt, vruchtensap, vers fruit, zoet beleg, en meer.

‘’Prima hotel. Vooral het restaurant is sfeervol en het ontbijt is bijzonder. Het personeel is vriendelijk en zorgt voor een aangename sfeer. De ligging van het hotel, naast het kasteel en tegenover het kerkje, is erg mooi.’’

Inhoud arrangement:

  • 1 x Overnachting in een standaard kamer
  • 1 x Betuws ontbijt
  • 1 x Drie-gangen diner

Prijs: € 89,00 per persoon, op basis van twee personen per kamer
Excl. € 2,20 verblijfsbelasting per persoon per nacht.

Reserveren

Geachte bezoeker,

Hotel van Balveren is iedere dag geopend op reservering voor elke denkbare gelegenheid, zoals een vergadering, training, overnachting, feest, diner, etc. Van Balveren is zelfs exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom. -

Vergaderen en Meetings

Vergaderen en Meetings

Ons restaurant

Ons restaurant

Feest of Trouwerij?

Feest of Trouwerij?

© Hotel & Restaurant van Balveren 2022, alle rechten voorbehouden | Voorstraat 8, 4054 MX Echteld | T. 0344 - 64 32 70 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookies