U bent hier: Van Balveren » Arrangementen » Betuws Golfarrangement

Betuws Golfarrangement

Natuur en historie komen op een prachtige manier bij elkaar

Midden in de Betuwe, in het pittoreske dorpje Echteld, ligt tegenover een 13e eeuws kerkje en naast Kasteel Wijenburg, het kleinschalige en sfeervolle Hotel Restaurant van Balveren.

Even verderop, tussen de rivieren en de Rijn en de Waal, ligt het plaatsje Zoelen. Dwars door het Betuwse landschap, over de slingerdijkjes en langs de fruitboomgaarden, bereikt u de prachtige A-status 27-holes golfbaan Betuws Golfcentrum de Batouwe.

Hotel Restaurant van Balveren

Wij heten u graag van harte welkom in ons hotel en na incheck kunt u in onze sfeervolle bar, genieten van een aperitief. Aansluitend kunt u, zowel de eerste als de tweede avond, aan tafel in ons restaurant, welke gesitueerd is in het prachtige voorhuis. Hier wacht u op de dag van aankomst een smaakvol drie-gangen diner.

In de ochtend maakt u een verrukkelijk begin van de dag met een heerlijk Betuws ontbijt. U wacht een met zorg samengesteld en goed gevuld ontbijt. Zo kunt u goed van start op de golfbaan.

Golfbaan De Batouwe

Deze schitterende A-status 27-holes golfbaan én aparte 9-holes par 3/4 oefenbaan is gesitueerd in het fraaie Betuwse landschap en ademt weldaad en rust uit. Samen met een aantal, reeds bestaande, bosgebieden langs het kanaal dragen nieuwe, brede bosstroken bij aan de landschappelijke inpassing en de ruimtelijke hoofdopzet. Tezamen met grote boomgroepen en fruitboomgaarden zorgen de waterpartijen en glooiende hellingen voor een parkachtig landschap. Kortom, een prachtige omgeving om 18 holes te lopen.

‘We hebben heerlijk gegeten en geslapen. De kamers waren netjes en schoon. Personeel was vriendelijk en hotel was betaalbaar. We hebben een heerlijk verblijf gehad.’

Inhoud arrangement:

  • 2 x Overnachting in een standaard kamer
  • 2 x Betuws ontbijt
  • 2 x Drie gangen diner
  • 2 x 18-holes greenfee

Prijs: € 309,50 per persoon, op basis van twee personen per kamer
Excl. € 2,20 verblijfsbelasting per persoon per nacht.

Reserveren

Geachte bezoeker,

Hotel van Balveren is iedere dag geopend op reservering voor elke denkbare gelegenheid, zoals een vergadering, training, overnachting, feest, diner, etc. Van Balveren is zelfs exclusief te reserveren voor alleen uw gasten. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst. Wij verwelkomen u graag met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. U bent van harte welkom. -

Vergaderen en Meetings

Vergaderen en Meetings

Ons restaurant

Ons restaurant

Feest of Trouwerij?

Feest of Trouwerij?

© Hotel & Restaurant van Balveren 2022, alle rechten voorbehouden | Voorstraat 8, 4054 MX Echteld | T. 0344 - 64 32 70 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookies